Profil

Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi.​​

Arkitektfirmaet Tychsen

Arkitektfirmaet Tychsen, har oparbejdet en stor kompetencer ved både at arbejde som arkitekt, byggesagkyndig og energikonsulent, ikke mindst i en tid, hvor der er stor fokus på bygningers energieffektivitet og bæredygtighed.

Myndighedskravene til nybyggeri skærpes forsat i bestræbelsen på at reducere C02 udslippet.

Energirammen og  bæredygtighedsmål  kan være i konflikter andre relevante bygherreønsker som orientering til verdenshjørner, indretning, materialevalg, indeklima, udsigt, økonomi m.m.

Udfordringen i nybyggeri er mangesidige og komplekse, inddragelse af myndighederne i projekteringsfasen kan være nødvendig, og der arbejdes procesorienteret for at kunne løse  problemstillinger på en tilfredsstillende måde.

Vores vision 

God arkitektur handler først og fremmest om at skabe optimale rammer for menneskelig aktivitet.

Grundlæggende handler arkitektens arbejde om at kunne lytte til bygherrens ønsker og ideer, for at kunne omsætte disse til en fysisk form inden for en given økonomisk ramme.

Vores værdier, samarbejde er en af vores vigtigste værdier

Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden og kemien afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat skal skabe værdi for dig. Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.